Vietnam, proloog
Vietnam winter 24-25
2 November 2024
Nog ruim drie weken te gaan. Multiple entry visum voor 90 dagen, check. Vaccinaties, check. Lonely Planet Vietnam, check. Vrij geregeld op het werk, check. Fietsen gaan over twee weken nog voor een grote beurt naar bike4travel. Klinkt alsof we er aardig klaar voor zijn. Nou, dat is ook zo!!
Na India in 2019, komt er eindelijk weer een “echte reis” aan; we gaan drie maanden fietsen in Vietnam. We vliegen 26 november op Ho Chi Minh in het zuiden, en eind februari weer terug vanaf Hanoi in het Noorden. In de tussentijd hopen we mooie avonturen te beleven die we ook af en toe zullen delen met jullie op deze site (ik zat nog te dubben om alles te delen op Polarsteps, maar dat werkt makkelijker, sneller, ziet er overzichtelijker uit, is gelikter, kan meer foto’s en filmpjes aan in betere kwaliteit en maakt zelf mooie overzichten en een fotoboek; niet iets dus voor een eigenwijze lomperd als ik).
Als jullie zin hebben en het je gaat lukken, ben je van harte welkom met ons mee te reizen op afstand!
Veel plezier weer bij de komende verre reis!
Ik weet niet of ik tzt wat kan zien via polarsteps, als je daarvoor zou kiezen. Zo niet, dan volg ik jullie weer wat via deze digitale lijn 🙂
Wat een geweldig avontuur zal het worden .
Ik wens jullie een hele fijne tijd .
Ik kijk uit naar jullie verhalen! Wordt vast weer een mooie reis !
Ik kijk er weer naar uit ,ik reis met jullie mee op afstand , kijk uit naar jullie verhalen en foto’s